“Cand iti scrii cea mai frumoasa pagina in cartea vietii tale, soarta cu vesnica ei ironie varsa cerneala peste foile care urmeaza.” – Veronica Micle

Pe aceasta pagina vom asterne ultima fila din povestea Luciei. Cuvinte rostite din durerea unei familii ce a trecut printr-o pierdere cumplita si absurda, din care a ramas cu multe semne de intrebare.

Pana cand povestea va fi asternuta pe hartie, puteti vedea cronologia evenimentelor.

12 Replici la “Povestea Luciei”

 1. ALINA MUSAT spune:

  Sunt năucită de cele aflate. Nu am cuvinte care sa exprime parerea de rau pentru pierderea suferita de dumneavoastră şi întreaga familie.Si eu mi-am pierdut o fiica la nastere si am crezut atunci ca este sfarsitul lumii pentru mine. Dar viata merge mai departe, deoarece fiecare avem un destin pe aceasta lume, destin hotarât de Dumnezeu.Nu avem cum sa ne împotrivim voinţei lui Dumnezeu.
  Vă doresc multa liniste si pace in suflet alături de cei dragi!

 2. nicusimy spune:

  Pt.Dna Alina Musat,
  Multumesc, dar important ar fi ca sa ne unim, noi, pacientii si sa schimbam cate ceva in acest sistem medical nenorocit, in care ideea este MORTUL ESTE VINOVAT.
  Ce sa va spun altceva ! De trei luni solicit raspunsuri de la SUUB, iar acestea nu vin. De termenul legal ce sa mai vorbim !
  De ce nu se permite accesul la informatie in fisa pacientului ??
  Am solicitat fisele de prezentare din doua zile. Toata lumea se face ca ploua !!! Am cerut rezultatele analizelor care au aparut dupa moartea fiicei mele. Acelasi raspuns !!! RUSINE !!! Ce ar fi sa cerem un audit de la infiintarea Casei de Sanatate pana acum ??? Din pacate suntem umiliti de sistem.
  Exista foarte putini doctori care sa isi faca meseria din suflet. Banul conteaza !!!

 3. turcan virginica spune:

  suntem alaturi de familia dvs in aceasta grea incercare . Cu ajutorul lui Dumneazeu si cu multa vointa din partea dvs. va trebui de dragul celeilalte fiice sa va concentrati asupra depasirii pierderii suferite, Lucia ramanand vesnic in sufletul familiei dvs. sincere condoleante si putere multa in tot ce veti intreprinde in continuare. Familia Turcan

 4. Mihaela Ionescu spune:

  Este greu de crezut ca o femeie tânara si frumoasa într o capitala a Europei in anul 2012 a murit așa de absurd de o boala care se tratează de decenii in alte tari, si e cunoscuta si de veterinari.. Ca părinte am simțit durerea părinților Laurei ca si cum mi ar fi fost fiica..Dumnezeu sa o aibă in pace,căci viața ei pe pămînt in ultimii ani nu a tratat o cu șansa pe care ceilalți tineri o au..păcat.. Școala de medicina din România lăsa de dorit!!

 5. nicusimy spune:

  Stimata Doamna,
  Va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de familia mea in greaua suferinta prin care trecem.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze !
  Din pacate nici timpul si nici raspunsurile de la autoritati nu mi-au permis sa postez DEOCAMDATA toate datele pe care le am !
  Din pacate pe Lucia mea nu o mai aduce nimeni inapoi !!! Si eu constientizez acest lucru !!!!
  Dumenezeu sa o ierte si, va rog, sa va rugati pentru sufletul ei !
  Va multumesc inca o data !
  Cu deosebit respect,
  Nicu Simionoiu

 6. SIMIONOIU NICOLAE spune:

  Astazi, la doi ani de la plecarea de pe aceasta lume a Luciei, am trecut pe la mormantul ei, impreuna cu familia.
  Plini de durere ne-am amintit de groaznicul chin prin care am trecut acum doi ani, durere care s-a pastrat vie in fiecare zi din aceasta perioada.
  Am aprins lumanari, ne-am rugat pentru sufletul ei si ne-am gandit, cu recunostinta, la toate persoanele care au fost alaturi de noi atunci, precum si pe parcursul acestor doi ani.
  Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima durerea noastra.
  Dumnezeu sa o odihneasca !

 7. SIMIONOIU NICOLAE spune:

  Inca o data la care in loc sa iti pun lumanari in tort ti le-am adus la mormant.
  Dumnezeu sa te ierte, Lucisor drag !
  Tata

 8. SIMIONOIU NICOLAE spune:

  Lucisor drag,
  Se implinesc 3 ani de cand te-am pierdut !
  Odihneste-te in pace su Dumnezeu da te ierte !
  Mi-e cumplit de dor de tine, dar sper ca acolo unde este sufletul tau este mai bine !
  Tata

 9. SIMIONOIU NICOLAE spune:

  Dragă Luci,
  Ziua de azi, 28.06.2015, ar fi însemnat împlinirea a 30 de ani. Dar Dumnezeu te-a iubit mult, astfel că te-a luat la EL. Sperăm că de acolo unde eşti, să ne veghezi !!! Află că nu te-am uitat nicio secundă !
  Te purtăm în suflet. Ne este atât de dor de tine !!! Am da orice să te mai putem ţine în braţe şi să mai putem vorbi !
  Dispariţia ta ne doare îngrozitor de tare !!!
  Fam. Simionoiu

 10. SIMIONOIU NICOLAE spune:

  Al patrulea Craciun fara tine !
  Imi este atat de dor de Lucisor !
  Dumnezeu sa te odihneasca !
  Cu mult dor si drag,
  Tata

 11. SIMIONOIU NICOLAE spune:

  Astazi, draga Luci, se fac patru ani de cand ai plecat intr-o lume mai buna, SPERAM ! Asa a vrut Dumnezeu, sa te ia dintre noi !
  Ne rugam de fiecare data pentru tine si pentru toti cei care ne-au fost alaturi in groaznica incercare prin care am trecut.
  Cele 1460 de zile au fost tot atatea zile de suferinta !
  Ne este atat de dor de tine ! Speram ca, de acolo unde esti ne veghezi !
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace si speram sa ne revedem in alta lume.
  Cu mult dor si drag,
  Fam. Simionoiu

 12. SIMIONOIU NICOLAE spune:

  Bunule Doamne, amintește-Ți de roaba Ta, Lucia Andreea și iartă-i ei greșelile pe care le-au săvârșit în timpul vieții ei, pentru că nimeni nu este fără de păcat în afară de Tine, care ai puterea să dai pace celor plecați dintre cei vii.
  Prin Dumnezeiasca Ta înțelepciune și dragoste pentru oameni, Tu binecuvintezi și dai fiecăruia ceea ce are nevoie. Mântuitorule, odihnește sufletele roabei Tale Lucia Andreea care și-a pus nădejdea în Tine Atotputernicule.
  În mijlocul sfinților, Iisuse Hristoase, odihnește sufletele roabei Tale, acolo unde nu este durere nici întristare, ci viață fără de moarte.

Lasa un comentariu